Affiliate request

VEČ O PARTNERSKEM PROGRAMU

Partnerski program spletne trgovine jantarjeve-ogrlice.si omogoča plačilo provizije partnerjem, ki priporočajo spletno trgovino in izdelke! 

Kdo lahko sodeluje v partnerskem programu?

V partnerskem programu lahko sodelujejo tako fizične kot pravne osebe s sedežem v Sloveniji ali tujini, ki imajo takšno ali drugačno možnost priporočanja spletne trgovine jantarjeve-ogrlice.si ter izdelkov iz jantarja.

Kako deluje partnerski program?

Vsak partner, ki se registrira v naš partnerski program, prejme eno ali več unikatnih povezav do izdelkov, kategorij ali do celotne spletne trgovine. Spletni sistem beleži vse obiskovalce, ki v spletno trgovino pridejo s pomočjo vaše unikatne povezave. Če tako posredovani obiskovalci opravijo nakup, se ta šteje kot vaša prodaja, od katere ste upravičeni prejeti provizijo.

Kako dolgo sledimo uporabnikom?

Uporabniku se ob obisku naše spletne trgovine na računalnik namestijo piškotki, ki so veljavni 30 dni. Torej, če obiskovalec s pomočjo vaše unikatne povezave obišče spletno trgovino in nakup opravi šele 30 dni po prvem obisku, se ta šteje k vaši prodaji, od katere ste upravičeni do provizije.

Kako priporočati našo spletno trgovino?

Spletno trgovino lahko priporočate na spletnih portalih ali blogih ter znotraj socialnih omrežij, kot so Facebook, Twitter, Instagram, G+ ... Priporočilo lahko izvedete s pomočjo reklamnih pasic, PR-člankov ali pričevanja zadovoljnih uporabnikov. Vsak mesec vam bomo na elektronski naslov poslali nove reklamne pasice in PR-članke. 

Kdaj se obračuna provizija?

Provizija se obračuna takrat, ko je naročilo opravljeno in plačano! Vsak partner lahko na partnerskih straneh spremlja št. obiskov, registracij in nakupov. Provizija se obračuna tudi vsakokrat, ko stranka, ki ste jo posredovali, opravi ponovni nakup. 

Koliko znaša provizija od prodaje?

Provizija znaša neverjetnih 15 % od prodaje in jo lahko spremljate v partnerskem profilu, kjer je vidno št. obiskov, registracij in nakupov.

Kdaj se izplača zaslužek in kako?

Provizijo izplačujemo 1-krat mesečno, in sicer do 15. v mesecu za pretekli mesec. Minimalni znesek za izplačilo je 50 €. Če za pretekli mesec ne dosežete provizije v znesku nad 50 €, se ta prenese v naslednji mesec.

Provizijo lahko izplačamo s plačilom računa za pravne osebe in po sklenjeni pogodbi za fizične osebe.

Zakaj izbrati naš partnerski program?

1. Smo največja specializirana trgovina za jantar na Balkanu!

2. Nudimo visoko 15% provizijo!

3. Jamčimo mesečna izplačila!

4. Brezplačna uporaba partnerske platforme, kjer lahko spremljate vse svoje aktivnosti!

5. Vsak mesec nove reklamne pasice, akcije, PR-vsebine, namigi in nasveti, vse za boljši rezultat!

Kakšen je realno pričakovani zaslužek?

Statistično gledano znaša povprečna prodaja na obiskovalca 0.6 €, pri čemer znaša provizija partnerja 0.09€/obiskovalca, kar pomeni povprečno 90 €/1000 posredovanih uporabnikov! Vsak partner bo s časom dosegel sebi lasten zaslužek na posredovanega uporabnika.

Promocijsko gradivo

Z registracijo v partnerski program boste prejeli tudi brezplačen dostop do baze promocijskih gradiv! Bazo sestavljajo reklamne pasice različnih dimenzij, ki jih enostavno vključite, kamorkoli želite. Med promocijskim gradivom boste našli video prispevke, kjer bomo predstavljali izdelke in pričevanja zadovoljnih kupcev, ter PR-članke, ki spadajo med najučinkovitejše prodajno sredstvo!

Individualna obravnava partnerjev

Ker je uspeh posameznega partnerja tudi naš uspeh, budno spremljamo njegove aktivnosti in rezultate. V primeru odstopanj tako s strokovnjaki preučimo možne ukrepe, jih sporočimo partnerju in posledično dosežemo boljše rezultate.

poglej pogoje poslovanja