Novo Jantarjev prah Povečaj

Jantarjev prah

Nov izdelek

Jantarjev prah ima mnogo pozitivnih učinkov, zato ga pogosto uporabljajo pri holističnih zdravljenjih komplementarne medicine.

Več podatkov

9,90 € Brez davka

Dostava: 1 do 3 dni

Na seznam želja

Več podatkov

Jantarjev prah je izdelek iz 100 % naravnega baltskega jantarja in velja za eno od najbolj cenjenih naravnih snovi, ki se uporabljajo tako v zdravilstvu kot kozmetiki. Jantar cenimo zaradi jantarjeve kisline, ki ga sestavlja in se s pomočjo trenja sprošča v kožo.

Jantarjev prah se pogosto uporablja v homeopatske namene, saj ljudje poročajo, da ima zelo pozitivne učinke pri težavah z glavoboli, migrenami, bolečinami v križu, ščitnico ter okončinami.

Jantarjev prah se zaradi izjemne učinkovitosti pogosto uporablja v kozmetiki, saj blagodejno in pomirjujoče deluje na kožo v primeru, da ga nanesemo med umivanjem. Prav tako blaži težave ki se odražajo na koži.

Jantarjev prah se lahko v kombinaciji z geli za tuširanje uporablja kot učinkovito sredstvo za piling kože. 

Rast las, je težava, ki jo jantarjev prah v kombinaciji s šamponom, učinkovito odpravlja, poročajo zadovoljni uporabniki.

Kot suh prah pa ga lahko vtrete v lasišče in s tem krepite in obnavljate lase in lasišče.

Jantarjev prah v kombinaciji z naravnimi olji pa se lahko uporablja tudi kot prehransko dopolnilo.

Poleg samih učinkov na kožo ima jantarjev prah tudi lastnost, da odganja mrčes. Jantarjev prah namreč oddaja vonjave, ki majhnim žuželkam ne pašejo in tako uporabnika obvarujejo pred nadležnimi piki komarjev in drugih žuželk.

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Jantarjev prah

Jantarjev prah

Jantarjev prah ima mnogo pozitivnih učinkov, zato ga pogosto uporabljajo pri holističnih zdravljenjih komplementarne medicine.