Naše podjetje

Podjetje LPI, d.o.o., je na slovenskem in globalnem trgu prisotno že več let. V tem času smo poskrbeli za mnogo zadovoljnih strank. Izdelki, ki jih prodajamo v naših spletnih trgovinah, so preizkušeni in zanesljivi. Kakovost in zanesljivost dosegamo z odličnimi dobavitelji iz celotnega sveta.

Večletna prisotnost na spletnem trgu nam omogoča podroben vpogled v navade in pričakovanja strank zato smo v tem času izdelke in storitve nadgradili do te mere, da smo danes eno od vodilnih podjetij na področju prodaje naravnih in naprednih izdelkov, ki nam rešujejo različne težave. Naša spletna trgovina vam nudi:

  • Odlične kakovostne izdelke
  • Preprost in učinkovit proces nakupa
  • Varovanje vaših osebnih podatkov
  • Hitro in zanesljivo dostavo in>
  • Učinkovit reklamacijski oddelek

Naše podjetje


Ekipa podjetja LPI, d.o.o., je sestavljena iz strokovnjakov različnih področij. Vse potrebne operacije, razen izdelave izdelkov, opravljamo v lastni režiji, tako se lahko nenehno razvijamo in postajamo ena izmed vodilnih spletnih trgovin v branži naravnih pripomočkov in učinkovin.

Naslov:

LPI, d.o.o.

Miklošičeva 4b
1230 Domžale
Slovenia - EU

Pričevanja

Ker je imela hčerka ogromne težave z izraščanjem zobkov smo se odločili, da poiščemo čimbolj naravno rešitev. Naleteli smo na jantar, ki smo ga nemudoma naročili v spletni trgovini in ga prejeli že naslednji dan. Učinek jantarja je bil, kljub začetni skepsi, viden že po nekaj dneh. Hčerka se ni več zbujala sredi noči, znebili pa smo se tudi neutolažljivega joka.

Magda iz Celja

Pred nekaj meseci sem za svoja dva otroka kupil jantarjevo ogrlico, saj smo bili seznanjeni s pozitivnimi učinki jantarja iz medijev. Pri mlajšemu, ki se je zaradi izraščanja zobkov slinil in zbujal sredi noči, so težave izginile. Pri starejšem sinu sem ugotovil, da se mu je občutno dvignila odpornost. Iz lastnih izkušenj priporočam jantar!

Tomaž iz Kopra